Evenimente

You are currently browsing the archive for the Evenimente category.

[Dragi cautatori de vise implinite,


Vama
 isi lanseaza un nou album. Poate stiti cu totii, poate acum a fost momentul sa aflati.

Marti seara a fost momentul in care trupa a chemat cativa oameni deschisi la minte si suflet sa asculte in premiera albumul, la Garajul Europa FM. Bucuria a fost mare cand m-a anuntat Elena ca voi fi prezenta. Multumesc din nou!

Povestea „2012” este simpla, dar puternica. Din 40 de gânduri au ramas 14, iar stilul nu seamana deloc cu Vama Veche. „Nu va asteptati la asta si nu va ganditi la acea trupa cand ascultati melodiile”, ne indemna Tudor…]

Restul post-ului il regasiti pe blogul Elenei.

Sa va bucurati de soare si muzica!

 

 

Share

In al doilea an al meu de voluntariat s-a nascut un proiect frumos.O initiativa care m-a facut sa pretuiesc si mai mult ASERul.

Acum este timpul pentru a doua editie.Vorbesc despre FORCE Summer School, organizat pentru liceenii dornici de cunoastere si dezvoltare.

Uitati cateva detalii:

Scoala de Vara FORCE,
drumul liceenilor catre un infinit de oportunitati!

FORCE  – Foundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education,  invita liceenii din toata tara sa aplice acum la Scoala de Vara FORCE! Aceasta se va desfasura in perioada 5 – 15 August 2010, in statiunea montana Paltinis din judetul Sibiu.
Pe parcursul  a  10 zile, 20 de tineri din toate colturile tarii vor beneficia de un pro gram interactiv si variat de  educatie non- formala  si informala de calitate, ce imbina activitati educative si creative cu excursii, activitati sportive, distractive si de team-building.
Programul FORCE este sustinut de catre profesionisti  in domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de consiliere  personala  si orientare  in cariera, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii  pas cu pas  pe drumul lor de formare personala si profesionala.
Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membrii ai Comunitatii FORCE, o retea de tineri cu  potential   ce au in comun performanta, continuand  astfel   procesul de invatare prin programe de mentorship si implementare de proiecte sociale.
Aplicatiile pentru Scoala de Vara FORCE se fac pe baza de formular, pe site-ul oficial  al programului www.force.ro, pana pe data de 4 Iulie 2010.

Vizionati si filmuletul lor de prezentare aici :)

Share

Se aude?

Splendoare la Festivalul George Enescu..

…splendoare aici si

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=i2dNQH-PXps]

Share

Sunt si eu mica,de-abia am facut ochi in lumea blog-urilor.M-am nascut datorita unui training sustinut de Bogdan Gavrila,un om pasionat ,care sustine ca bloggerii sunt viitorul.Ii multumim ca a reusit sa motiveze un grup de 20 de persoane sa-si faca blog-uri ,astfel poate unindu-ne poate chiar mai mult.

Hmm e cam greu la inceput:)..Gandurile cam zburda ele dar e greu sa le prinzi ca sa le asezi in ordinea necesara pentru a pastra aparente si pentru a iesi ceva frumos.Pot sa le asez alandala?:D

Hai ca vedem ce va iesi la urmatorul post!

Share