Rasete

You are currently browsing the archive for the Rasete category.

Pe scurt..

Istoria umanitatii

1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descopera pestera.

2. In pestera e frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.

3. Copii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.

4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.

5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.

6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.

7.. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra.

8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.

9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie – Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt – Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare – Femeia zambeste).

10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.

11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.

12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal, incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand… peste ani…

13. Femeia simte nevoia de a “evada” din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitia pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar intelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa . un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si. Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.

Morala: Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.

Alta morala: Fara femei, am fi trait si acum in copac

Share

Impreuna cu cativa dragi “copii”(Nesti,Tudor si Mara) ma joc leapsa pe blog..Chiar a doua oara(ASERul asta..numai la jocuri ma trimite cu gandul:D)..

Sunt: Alina
As vrea: sa ma schimb
Pastrez: lucruri speciale intr-o cutie speciala
Mi-as fi dorit: sa fiu Audrey Hepburn
Nu-mi plac: oamenii rai
Ma tem: ca o sa prind sfarsitul lumii
Aud: slab sunetul vietii:)
Imi pare rau: pentru ce am facut si pentru ce voi mai face gresit
Imi plac: casele de vis din filme..
Nu sunt: cu picioarele pe pamant
Dansez: cand simt ca vreau
Cant: daca stiu versurile si ador melodia..si nu e nimeni in jur:D
Niciodata: nu zic “NU” la dulciuri..
Rar: nu dorm pe mine
Plang: la filme ce induc aceasta stare
Nu-mi place de mine pentru ca: nu am curaj si nu ma decid repede
Sunt confuza: cand sunt la facultate
Am nevoie de: prietenii mei..
Ar trebui: sa zambesc mai mult
Uneori imi place: sa nu fac nimic.

Leapsa!Te-am prins..tu esti..

Share

How advertising is made….Nu este indicat persoanelor ce nu pot rade isteric.

[youtube=http://youtube.com/watch?v=Go_VtqtxCHY]

p.s:Dedicatie pentru Vlad asa ar trebui sa te comporti in calitate de Mrk Manager :)) si Irina,o pasionata de publicitate ;)

from:zondron

Share