Suntem ok

Mai intalnesti oameni ce se revolta impotriva tehnologiei ce inlocuieste relatiile inter-personale precum Vlad sau Tudor Chirila..dupa ce am citit ce au zis ei(si probabil gandesc foarte multi)..am zis sa-mi astern si eu gandurile pe hartia pagina blogului(ca deh sunt posesoare de blog..).

N-ai ce sa faci…zicem cu totii “da, asa e trebuie sa renuntam macar un pic la comunicarea bazata pe utilitatile date de net”..dar nici nu mai stii cum sa te reintorci la simpla discutie fata in fata.

We are saved by this hug me pillow

Dar totusi nu totul e pierdut…uite avem traineri, partea de HR se dezvolta, tot mai multi studenti sunt interesati de voluntariat(am zis de traineri and stuff ca tocmai am citit blogul lui Bogdan Grigore si mi-a ramas in minte:) ).

Suntem ok…nu e totul pierdut…dar trebuie sa ne gandim la partea cand se termina ziua iar tu,eu,el sau ea stai/stau/stam pironiti pe scaun in fata calculatorului.M-am plictisit de faza asta..dar sincer parca nici nu am tragere de inima sa ma misc pana “afara”.

Really I miss the faces of my friends!

And my ideal world would be the “Friends” world!(cu riscul de a parea foarte banala)

Share

Tags: , ,

  1. Bogdan Grigore’s avatar

    ma bucur ca ti-a ramas in minte..acum incearca sa descoperi ce lucruri superbe vei face astazi..pe cine vei face sa zambesti…si ce mica placere si neasteptata iti vei face