Primul inceput..(din seria proiectele mele)

Primul meu post.

Popasul urmator pe drumul meu.

Prieteni de demult.

Povestea HRemotion.

A fost odata..hmm..nu-mi place un asemenea inceput de basm…pentru ca totul e real:)

Acum un an si jumatate am participat la prima sedinta a proiectului.Nu am vrut sa mai lipsesc.M-au fermecat CROS-isti prin implicarea, dedicatia lor si prin ideile lor minunate.

HRemotion a reprezentat sansa de a intalni oameni pasionati de resurse umane, voluntari adevarati, care aveau telul sa-si schimbe membrii asociatiilor in mai bine.

Urmatorul pas a fost sa devin parte din echipa de proiect.Si uite asa eu stau in fata calculatorului si incerc sa scriu despre acest frumos inceput.Ma simt ca la primul meu post pentru ca nu am idee cum sa descriu cat mai bine experienta.

Alaturi de 6 oameni minunati(Cris, Traian,Alina,Diana, Silvia, Billy) vrem sa facem ca acest HRemotion sa devina o noua poteca pe un drum nebatatorit(a trebuit sa fur idea lui Traian pentru ca mi s-a parut cea mai potrivita).Vom invata despre resurse umane intr-un cadru prietenos, ajutati de multe instrumente(web 2.0, articole, intalniri de sharing, traininguri) si vom aborda teme precum integrarea membrilor, alumni, motivare, evaluare.O sa punem mare accent pe formarea COMUNITATII HRemotion.Impreuna cu participantii vom participa la workshopuri, intalniri informale si alte evenimente menite sa ne sudeze ca echipa.

Povestea continua si cei 7 marinari isi ridica panzele sus!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=reuhRjgB6xg]

Pe data viitoare:)

 

Share

Tags: , ,