Un pahar de vorba..

Si a trecut 25 noiembrie..data cand am intrat in posesia acestui mic colt de internet..data cand am trecut pe .ro. Acum am onoarea sa scriu  primul post al noului site.

Am atatea de zis…Hai sa stam putin la povesti..

Vreau sa ma laud un pic cu echipele mele dragi  ASER, HOLA! si HRemotion.

Tocmai ne-am intors din Bran unde membrii ASER au ras, s-au distrat si s-au incarcat cu energie pentru urmatoarele proiecte.Eu cel putin asa simt si de-abia astept sa incep lucrul in departamentul HR.

Ne pregatim  si pentru proiectul Umanitar care consta in ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie din spitalul Marie Curie din Bucuresti.Cum vrem sa fim alaturi de ei?Prin strangerea de fonduri in cadrul concertului sustinut de Vita de Vie si Pistolul cu Capse de pe 15 decembrie.

HOLA! a inceput o noua perioada – a intalnirilor ce vor avea ca oaspeti oameni speciali de la care liceeni vor avea ce invata.

HRemotion isi pregateste ultima intalnire pe anul acesta, iar pentru 2010 suntem foarte increzatori ca vom putea muta chiar si munti din loc!

Acest an pot spune ca mi-a oferit multe impliniri…si una superba va fi plecarea mea in Caravana Europeana (in cadrul careia vom face o oprire la Strasburg pentru Parlamentul European).Ma voi intalni cu Germania,Ungaria, Franta si Austria.Este un cadou minunat  pe care mi-l  face 2009 inainte de despartire:)

Ce mai….mi-era dor sa scriu…ne mai auzim cand vom fi inconjurati de colinde, miros de scortisoara, brad si cadouri de la cei dragi.

Cum vi se pare un cadou de Craciun pentru blog precum o lista de blogroll?;))

Sa fiti fericiti!

Share

Tags: , ,

  1. Cris’s avatar

    Sa te bucuri de Strasburg, de oamenii pe care ii vei intalni si de orice nebunie vei face pe acolo. Cand te intorci poate facem o sedinta foto in studioul din MNAC :D.

    Sa umpli paginile acestui blog cu lucruri vesele si frumoase.

  2. Traian’s avatar

    Nu scrii si despre plimbarea prin Europa?