Un simplu Eu

O lectie invatata pe propria piele..nu te poti baza pe altcineva decat pe tine insuti. Si ce rau e cand nu esti nici tu acolo..

Life:)

Mi s-a facut chef dintr-o data sa scriu.

O sa fie un articol haotic? Cel mai probabil..

O sa fie ultimul articol pentru inca o vreme? Teoretic nu.

De ce nu am mai scris? Pentru ca viata mea m-a dus pe un roller coaster. Si cand esti cu susul in jos nu prea mai poti tine laptopul in brate..bine, de putut probabil ca poti, dar nu vrei. Esti prea concentrat sa regasesti pamantul. Si il gasesti…dar iti dai seama ca el e plin de spini. Apoi vine o lume colorata, frumoasa, linistita. Si tot asa..

Niciodata nu te va plictisi monotonia peisajului. Doar ca in trecerea dintre cadre mai pierzi pe drum oameni de langa tine. Ei te vor astepta acolo unde i-ai lasat sau vor ramane in spatele tau. Din fericire, mai sta cineva cu tine. Chiar persoana ta.

Nu tratati articolul ca pe ceva emo, deprimant sau ciudat…Luati-l ca pe recunoastere a propriului eu:)

In ultimele luni am trecut printr-un proces de coaching, recent am inceput terapia si sunt constant uimita de ceea ce descopar despre mine. Daca m-ar intreba cineva acum cine sunt, cum sunt nu as stii sa-i raspund coerent, concis..Este un brand interior inca in creatie.

Nu as fi ajuns la aceasta mica revolutie interioara daca nu erau CROSistii, CROS Camp, Dna. Elisabeta Stanciulescu, Silvia, Elena Capruciu,  job-ul, ai mei, alti prieteni dragi. Va multumesc…si imi multumesc!:)

Ne mai scriem.

Share

Tags: ,